Lipsa materialelor suport pentru emiterea cărților de identitate, o problemă în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 13 iulie, a avut loc ședința de instruire și analiză trimestrială a activității desfășurată de personalul din cadrul serviciilor publice comunitare de evidența persoanelor. În cadrul ședinței au fost prezenți Radu Trufan, vicepreședinte CJ Maramureș, și Mihali Anișoara, director Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Maramureș.

Această întâlnire de lucru are ca scop principal aplicarea în mod unitar a dispozițiilor din HG 295/2021, care reglementează activitatea de evidență a persoanelor, precum și analizarea activității de evidență a persoanelor pe trimestrul I și II 2021, desfășurată de serviciile publice de evidență a persoanelor și soluționarea problemelor pe care le întâmpină angajații din cadrul acestei structuri, precizează Consiliul Județean.

Procedura de instruire a fost de această dată mult mai complexă, deoarece din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, instruirea nu a mai fost realizată trimestrial, conform procedurii.

Joi, 15 iulie, această întâlnire va avea loc la Giulești pentru serviciile publice de evidența persoanelor care se află în zona Maramureșului istoric.

Radu Trufan, vicepreședinte CJ Maramureș, a declarat: ”Azi, în cadrul ședinței de instruire și analiză trimestrială a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Maramureș, au fost prezentate problemele pe care le întâmpină angajații din această structură.

Anișoara Iulia Mihali, director executiv DJEP, a atras atenţia că se confruntă cu o problemă majoră care afectează populația, respectiv lipsa materialelor suport pentru emiterea cărților de identitate. Este o problemă la nivel național având în vedere că materialele pentru actele de identitate se trimit de la București.

Voi face o adresă la Ministerul Afacerilor de Interne pentru clarificarea situației și găsirea soluțiilor astfel încât populația să nu mai aibă de așteptat atât de mult pentru a intra în posesia unei cărți de identitate.”

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Io

    Dle Trufan,vorbești tâmpenii!!adica aia din București nu pot rezolva problema dar matale un nimeni in drum din MM vei rezolva problema! Hai ca ești TARE de tot!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2