Lucrările de reabilitare de pe DJ 186, Bârsana – Săcel, au fost finalizate (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lucrările de reabilitare de pe DJ 186, Bârsana – Săcel, au fost finalizate, anunță Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Astfel, au fost reabilitați 39,3 kilometri de drum județean, 10 poduri aflate pe acest traseu, dar și alte 263 de drumuri laterale.

”Am recepționat astăzi lucrările de reabilitare de pe Drumul Județean 186, Bârsana – Săcel, un proiect important pentru locuitorii din Maramureșul Istoric, dar și pentru dezvoltarea turismului din această zonă minunată a județului nostru.

În cadrul acestui proiect finanțat cu circa 120 de milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II au fost reabilitați 39,3 kilometri de drum județean, inclusiv 10 poduri aflate pe acest traseu și 263 de drumuri laterale. Au fost realizate, de asemenea, 1896 de accese la proprietăți, 26 de parcări, 39 stații de autobuz și 108 podețe.

Le mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui obiect de infrastructură rutieră: colegilor din cadrul Consiliului Județean Maramureș, constructorului Autotehnorom și, nu în ultimul rând, maramureșenilor care au avut răbdare ca lucrările de reabilitare să fie finalizate.

Mai avem multe proiecte importante pentru dezvoltarea județului nostru, pe care sunt sigur că le vom duce cu succes la bun sfârșit, pentru că maramureșenii merită condiții decente de viață și un trai mai bun, aici, acasă”, a scris, pe Facebook, Ionel Bogdan, președintele CJ.

Vlad HERMAN

Foto: Ionel Bogdan (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2