Lucrările de reabilitare la DJ 186 au avansat în șase localități maramureșene

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deși România se află sub stare de urgență până în 14 mai și foarte multe activități au fost sistate, afectând drastic economia națională dar și veniturile cetățenilor, în județul Maramureș continuă lucrările la proiectele demarate de Consiliul Județean Maramureș.

Astfel, încă de la începutul lunii aprilie 2020, ample lucrări de reabilitare au demarat pe DJ 186 Valea Izei, pe tronsonul de drum cuprins între Bârsana (DJ185) – Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN 17C).

Reabilitarea DJ 186 pe Valea Izei, între Bârsana și Săcel este un proiect al forului județean, finanțat din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II și presupune reabilitarea a 39,3 km de drum, valoarea totală a lucrărilor fiind de 91.891.820,71 lei fără TVA.

Conducerea administrației județene a vizitat șantierele deschise în Bârsana, Strâmtura, Rozavlea, Șieu, Dragomirești și Bogdan Vodă fiind purtate discuții cu reprezentanții autorității locale, dar și cu localnicii, pentru a vedea care sunt doleanțele lor și ce poate fi îmbunătățit la acest proiect atât de așteptat de locuitorii Maramureșului istoric.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2