Lucratorii Jandarmeriei Maramures vor fi prezenti la evenimentele programate pentru acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1

In acest sfarsit de saptamana, mai multe efective de jandarmi vor actiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate pe raza judetului Maramures. Misiunile acestora vizeaza asigurarea unui climat de ordine publica, prevenirea si combaterea oricaror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum si depistarea, identificarea si dispunerea masurilor legale fata de cei care comit fapte antisociale.

Astfel, sambata, 07 martie a.c., incepand cu ora 15:00, jandarmii vor fi prezenti pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare unde se va desfasura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – Sticla Ariesul Turda, meci din cadrul Ligi III seria 5, etapa a XVI – a. Tot sambata incepand cu ora 20:00, jandarmii vor veghea la buna desfasurare a evenimentului „After Hours”.

Duminica, 08 martie a.c., incepand cu orele 18:00, lucratorii IJJ Maramures vor fi la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare unde se va desfasura meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare si C.S. Dinamo Bucuresti, din cadrul Campionatul National de handbal masculin „Liga Zimbrilor”.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Recomandam celor care vor participa la aceste evenimente publice sa adopte un comportament decent, sa respecte normele de convietuire sociala si prevederile legale in vigoare. Reamintim faptul ca pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului National Unic pentru Apeluri de Urgenta – 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole