MAINE – O școală din Baia Mare, în atenția Consiliului Local

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii locali băimăreni sunt așteptați maine, în online, pentru a aproba un singur proiect de hotărare și anume cel privitor la modificarea Hotărârii Nr. 422/2022 privind aprobarea depunerii proiectului pentru realizarea obiectivului de investiții „ Creșterea performanței energetice a unităților de învățământ în Municipiul Baia Mare – Scoala Gimnaziala Lucian Blaga, în vederea includerii la finanțare prin Planul Național de Redresare si Rezilienta, Componenta C5 – Valul Renovarii, a doua rundă.

Aleșii vor trebui să aprobe modificarea art. 2 din H.C.L. nr. 422/2022 privind aprobarea depunerii proiectului pentru realizarea obiectivului de investiții „Creșterea performanței energetice a unităților de învățământ în Municipiul Baia Mare – Scoala Gimnaziala Lucian Blaga, în vederea includerii la finanțare prin Planul Național de Redresare si Rezilienta, Componenta C5 – Valul Renovarii, a doua rundă, respectiv „se aprobă valoarea maximă eligibilă a proiectului, calculată conform prevederilor punctului 2.5. din Ghidul specific privind regulile și condițiile aplicabile finanțării din fondurile europene aferente Planului național de redresare și reziliență în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5, aprobat prin Ordinul Ministrului M.D.L.P.A. nr. 441/2022, este de 1.044.040,00 euro, fără TVA, respectiv 5.139.495,708 lei, fără TVA (Cursul valutar utilizat este cursul Inforeuro aferent lunii mai 2021, conform PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Anexa III- Metodologie costuri: 1 euro=4,9227 lei)”.

Primăria Baia Mare spune că se impune modificarea HCL 422/2022 din cauză că au fost făcută o solicitare de clarificări transmisă pentru această școală băimăreană.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole