Maramureș: Au fost premiați elevii și dascălii care au participt la concursul județean interdisciplinar “Comuniada”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Astăzi a avut loc premierea elevilor și dascălilor care au participt la concursul județean interdisciplinar “Comuniada”, informează Consiliul Județean Maramureș.

Comuniada este o competiție a elevilor din comunele maramureșene la nivel local, iar ulterior la nivel județean, la diferite discipline, precum limba română, matematică, geografie, istorie, caligrafie și șah.

Obiectivul principal al acestui concurs a fost de a motiva elevii din satele maramureșene să studieze mai mult.

“Sunt onorat să vă întâlnesc și să vă transmit, atât în nume personal, cât și în numele Consiliului Județean Maramureș, că faceți cinste nu doar comunităților pe care le reprezentați, ci și întregului județ.

Apreciem excelența, iar pe parcursul anului trecut am premiat șefii de promoție ai claselor a 8-a și a 12-a, am premiat elevii și profesorii cu rezultate excepționale obținute la concursurile naționale și internaționale, pe liceenii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și pe elevii claselor a 8-a care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.
Acest lucru îl vom face în continuare pentru elevii și profesorii care prin muncă, ore de studiu și implicare aduc cinste județului nostru.

Vă asigur de întreaga mea apreciere, vă doresc mult succes pe mai departe și vă încurajez să valorificați, în continuare, fiecare oportunitate de a învăța.”, a transmis Doru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, elevilor și profesorilor prezenți astăzi la premiere.

Competiția s-a desfășurat în perioada 19 – 26 martie și a fost organizată în parteneriat – Consiliul Județean Maramureș, Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

 1. Dirle Mirabela

  Bună ziua!
  Va rog frumos să îmi spuneți unde găsesc pozele de la Festivitatea de premiere?
  Mulțumesc
  O zi frumoasa!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole