Maramures: Un tanar intors aseara din Italia a anuntat astazi ca se sinucide. Familia a sunat la 112 dupa ce iubita lui a citit mesajul pe Facebook ACTUALIZARE

Reclame home 1
Reclame home 1

Un tanar, in varsta de aproximativ 30 de ani, din zona Somcuta Mare a anuntat ca se sinucide. Familia a fost cea care a sunat la 112 si a cerut sprijin si nu tanarul cum s-a crezut initial (din primele informatii furnizate de autoritati).

Acesta a revenit in tara, aseara, din zona sudica a Italiei. La frontiera a completat toate formularele si a declarat ca nu a fost intr-o zona de risc. Ajuns acasa, tanarul s-a trezit ca niciun membru al familiei nu-l doreste prin preajma. A incercat sa stea de vorba si cu iubita lui insa si aceasta l-a respins spunandu-i sa plece si sa stea unde vrea ca nu o mai intereseaza persoana lui. Ajuns in pragul disperarii tanarul a scris pe Facebook ca se va sinucide deoarece toata lumea il respinge pe motiv ca-i imbolnaveste cu coronavirus.

La el a ajuns, in timp util, un echipaj SMURD si politistii. Dupa cateva discutii tanarul a acceptat sa fie transportat la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare, unde va ramane sub observatie. CJSU Maramures va incerca sa-l ajute, cel putin asa a precizat Dan Buca, purtatorul de cuvant.

ACTUALIZARE ora 20.11

Tanarul locuieste in Curtuiusul Mare, spun surse ZiarMM.ro.

ACTUALIZARE ora 20.37

CJSU Maramures a revenit cu informatii noi in ceea ce-l priveste pe tanarul din Curtuius. Va redam mai jos comunicatul transmis.

„Comunicat de presa – Tentativa de sinucidere a unui tanar aflat in stare de ebrietate

Un tanar revenit recent din Italia, din localitatea Curtuiusu Mare, comuna Valea Chioarului a avut neintelegeri cu familia pentru ca a fost trimis sa locuiasca in podul casei. Tanarul nu era izolat la domiciliu, nu a revenit in tara din zone aflate in carantina sau din zona galbena. Este asimptomatic, dar datorita faptului ca in familie exista un bolnav cronic, acestia au decis sa il izoleze. Tanarul, aflat in stare de ebrietate s-a certat cu membrii familiei, iar ulterior a mers in podul casei, de unde a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care anunta ca se sinucide. Acest mesaj a fost vazut de prietena tanarului care a sunat familia. Parintii tanarului au apelat Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, iar la domiciliul familiei s-a deplasat echipa de interventie medicala, dar si echipaj de la politie. A fost transportat la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din municipiul Baia Mare. Tanarul aflat intr-o stare avansata de ebrietate a fost consultat de catre medicul infectionist si nu prezinta simptomatologie specifica Coronavirusului. De asemenea, a fost consultat si de catre un medic psihiatru, care a decis ramanerea sub supraveghere si internarea acestuia in spital. CJSU Maramures”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole