Medalii pentru elevi de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare la Olimpiada Internațională de Matematică, Fizică și Informatică

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare care au participat recent la Olimpiada Internațională de Matematică, Fizică și Informatică din Kazahstan au obținut trei medalii (două de argint și una de bronz).

Este vorba despre Traian Rareș Tuș, Darius Lazea – ambii argint, și Alexandru Mărcuș – bronz.

”Două medalii de argint şi una de bronz au fost obţinute la a 18-a ediție a Olimpiadei Internaționale Zhautykov de Matematică, Fizică și Informatică din Kazahstan, care a avut loc în perioada 15-23 februarie a acestui an.

Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” Baia Mare a fost reprezentat de echipa alcătuită din: Marian Dumitriu, Robert Ioan Rogozsan, Darius Lazea, Traian Rare Tuş, Rareş Sava, Mărcuş Alexandru şi Ionuţ Koman.

Elevii sunt îndrumaţi de următorii profesori: doamna Meda Bojor, domnul Florin Bojor şi domnul Gheorghe Boroica (la matematică), doamna Marina Lici şi domnul Petrică Plitan (la fizică), doamna Carmen Anton şi doamna Diana Contraș (informatică). La această competiţie, reprezentantul din partea cadrelor didactice a fost domnul prof. Florin Bojor”, precizează pagina Gheorghe Șincai Esențial.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2