septembrie 17, 2021

Meteo: -13 grade C la Borsa si -10 grade C la Targu Lapus. Vremea va fi frumoasa astazi in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei, geroasa noaptea si dimineata. Cerul a fost partial acoperit in prima parte a zilei si mai mult senin spre seara. Vantul a prezentat intensificari temporare, iar pe creste a viscolit si spulberat zapada. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Borsa -13 grade si Targu Lapus -10 grade.

Valori ale temperaturii aerului: -13 grade la Vf. Iezer, -12 grade in Pasul Prislop, -11 grade la Targu Lapus si Borsa, -10 grade la Cavnic si Ocna Sugatag, -9 grade in Pasul Gutai, la Viseu de Sus, Sighetu Marmatiei, -7 grade in Baia Mare, Baia Sprie, -5 grade la Seini, Somcuta Mare.

Stratul de zapada este prezent doar in zona montana si masoara pana la 15 cm la Vf. Iezer, 6 cm la Baiut, 3 cm in Baia Borsa si pe Valea Vaserului, 2 cm la Cavnic si Firiza.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost variabile. Nu au fost semnalate probleme. Gheata este prezenta la malurile raurilor Viseu, Cisla, Iza, Botiza, Vaser, Ruscova Cavnic. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Vremea va fi astazi in judet frumoasa, dar rece, local geroasa noaptea si dimineata. Temperaturile maxime vor avea valori maxime cuprinse intre -1 grad si 1 grad, iar cele minime intre -12 si -9 grade. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari temporare care vor amplifica senzatia de frig. :Pe creste va sufla tare si va spulbera zapada.

Informatii: CJSU Maramures/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2