Meteo: A nins in zona montana inalta. Cel mai frig a fost la Cavnic si Tg. Lapus. Precipitatii mixte prognozate pentru deseara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. A nins in zona montana inalta, in zonele de deal precipitatiile au fost mixte, iar la ses a plouat. Temperaturile maxime au avut valori cuprinse intre 4 si 6 grade C. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Targu Lapus -2 grade C. Vantul a prezentat intensificari in zona montana inalta, unde a viscolit ninsoarea si spulberat zapada.

Stratul de zapada masoara: 29 cm la Vf. Iezer, 16 cm la Baiut si Cavnic, 8 cm in Baia Borsa, 7 cm in Poiana Borsa si 3 cm la Luhei.

Valori ale temperaturii aerului: -7 grade la Vf. Iezer, -4 grade in Pasul Prislop, -3 grade in Pasul Gutai, -2 grade la Borsa si Cavnic, 0 grade la Viseu de Sus, Targu Lapus si Ocna Sugatag, 1 grad la Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare.

Vremea se mentine si astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. In a doua parte a zilei si seara vor cadea precipitatii mixte la munte si izolat va ploua in rest. In zona montana inalta precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Vantul va prezenta intensificari pe creste, unde va viscoli ninsoarea si spulbera zapada. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 6 si 8 grade, iar minime intre -1 grad si 1 grad C.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost variabile. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Sunt asigurate serviciile de utilitate publica.

Informatii: CJSU Maramures/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole