METEO – Ce ne așteaptă în următoarele patru săptămani

Reclame home 1
Reclame home 1

Anul 2022, la cum a fost pană acum, ar putea fi considerat unul dintre cei mai secetoși ani. Lipsa de precipitații se vede peste tot în județ, sunt probleme cu apa în unele din localitățile județului, iar soarele este cel care face legea. Meteorologii avertizează că urmează perioade cu temperaturi mai ridicate decat ar fi normal pentru perioada din calendar în care ne aflăm.

Săptămâna 18.07.2022 – 25.07.2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 25.07.2022 – 01.08.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Săptămâna 01.08.2022 – 08.08.2022
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sud-vest.Regimul pluviometric va fi local deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval, conform datelor transmise de către ANM, se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole