Meteo: Cer noros si ploi prognozate de meteorologi. Precipitatii mixte in zonele montane din Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea s-a racit fata de ziua precedenta, dar a fost mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost noros si pe arii extinse s-au semnalat ploi si cu caracter de aversa. Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 11.0 l/mp la Targu Lapus. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona inalta de munte de pana la 79 km/h, la Vf.Iezer.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 11 grade in Baia Mare si 13 grade la Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei si Targu Lapus. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus 0 grade Celsius.

Stratul de zapada proaspat depus, in zona de munte, in afara partii carosabile masoara pana la 10 cm. Astfel, zapada este de 11 cm la Baiut, 6 cm la Vf. Iezer, 4 cm la Cavnic, 2 cm la Grosii Tiblesului, 1 cm la Suciu de Jos. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -3 grade la Vf.Iezer, 0 grade in Pasul Prislop, Pasul Gutai, la Targu Lapus si Ocna Sugatag, 1 grad la Cavnic, 2 grade la Borsa, Sighetu Marmatiei si 3 grade la Viseu de Sus, in Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare.

Vremea va fi astazi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, iar pe arii restranse va ploua slab. La munte, local vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad.

Informatii: CJSU Maramure/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *