Meteo: Temperaturi maxime de 8 grade C astazi in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost deosebit de calda fata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost noros. Pe arii extinse a plouat, iar in zona montana inalta a nins. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 15.6, l/mp la Firiza.

Vantul a suflat slab, la moderat, cu unele intensificari de pana la 36 km/h, la Ocna Sugatag, in zona montana intensificarile au fost sustinute in cusul zilei, de pana la 79 km/h, la Vf. Iezer, unde a viscolit ninsoarea si spulberat zapada. Temperatura maxima, a fost de 8 grade la Targu Lapus si 9 grade in Baia Mare, Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei. In zona montana inalta s-a semnalat ceata.

Strat de zapada se gaseste doar in zona montana si masoara pana la 22 cm la Vf. Iezer, 13 cm la Baiut si 7 cm la Cavnic.

Valori ale temperaturii aerului: -4 grade la Vf.Iezer, -1 grad in Baia Mare, 0 grade in Pasul Gutai, 1 grad la Borsa si Cavnic, 2 grade la Viseu de Sus, 3 grade la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag, 4 grade in Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si Targu Lapus.

Vremea se va raci astazi in judet si va deveni apropiata fata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie ziua, iar in partea a doua a noptii si sub forma de lapovita si ninsoare. La munte va ninge. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare care la rafala vor atinge 50-55 km/h, iar pe crestele montane 70-80 km/h viscolind sau spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 8 grade, iar cele minime intre -4 si 0 grade.

Informatii: CJSU MM/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2