Ministrul Agriculturii: Vor incepe sa apara scumpiri pentru unele produse, daca va evolua foarte mult criza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, miercuri, la Targoviste, ca daca actuala criza va evolua foarte mult vor incepe sa apara scumpiri la unele produse, informeaza AGERPRES.

„Cu siguranta, daca criza va evolua foarte mult, vor incepe sa apara si scumpiri pentru unele produse. Speranta mea este ca lucrurile se pot gestiona si cel putin pe termen scurt si mediu aceste scumpiri sa nu le inregistram”, a spus ministrul Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii s-a intalnit, miercuri, cu fermieri din Lunguletu, Baleni si Targoviste (zona Sarbi).

„Au fost doua subiecte, cel al zilei, legat de infectia cu coronavirus, de masurile pe care trebuie sa le luam, apoi am raspuns la intrebari legate de legumicultura, de Programul Tomata, cum se va desfasura, daca vor putea sa vanda pe piata in continuare tomatele, pentru ca exista pericolul ca la un moment dat in piete sa fie anumite reglementari, ceea ce sper sa nu fie. In general, lucruri legate de specificul local, este o zona de legumicultura, a fost multa vreme trambitat ca nu se va continua programul tomata, dar va continua”, a spus ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Acesta a subliniat ca la fiecare intalnire nu au fost mai mult de 100 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2