MOISEI – Accident cu victime în zona Izvorul Dragoș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați, astăzi, 21 noiembrie, prin S.N.U.A.U 122 despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18, în Moisei, în zona Izvorul Dragos. Un bărbat de 67 de ani din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, fiind oprit în afara părții carosabile pe partea dreaptă a direcției de mers, în încercarea de a efectua manevră de întoarcere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani din Moisei.

Potrivit informațiilor furnizate de către IPJ Maramureș, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați la spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai spunem doar că zona unde s-a produs accidentul este una extrem de periculoasă din cauza vizibilității reduse datorate mașinilor parcate de o parte și de alta a drumului național 18. Mai ales când este zi de duminică, cum a fost astăzi, când zona se umple de mașini și vizibilitatea scade.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2