NEBUNIE – A alimentat o mașină cu 55 l de motorină și a plecat fără să plătească

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sunt și falși șoferi care alimentează mașina cu combustibil și apoi pleacă fără să plătească. S-a întamplat zilele trecute în Bistrița, polițiștii reușind identificarea falsului șofer care acum va ajunge după gratii. Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa l-au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 51 de ani, din judeţul Bihor, care este bănuit de comiterea unui furt.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în seara de 3 martie a.c., bărbatul ar fi a sustras plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale unui autoturism ce era parcat pe raza localităţii Manic, le-ar fi aplicat un autoturism care îi aparţine şi pe care l-ar fi alimentat cu 55,65 de litri de motorină dintr-o staţie de carburant din Galaţii-Bistriţei, după care a plecat fără să plătească. Reprezentanţii staţiei au sesizat Poliţia.

Totodată, în staţia de alimentare, în momentul alimentării, acesta a fost observat de o angajată a staţiei PECO, aflată în timpul liber care şi-a dat seama de intenţiile sale, iar în momentul în care a părăsit staţia, l-a urmărit. Ajuns pe un drum agricol care face legătura între Herina şi Lechinţa, conducătorul auto a oprit, a abandonat autoturismul şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au dispus măsura ridicării autoturismului folosit la comiterea infracţiunilor. În data de 6 martie, în urma investigaţiilor efectuate, bărbatul a fost identificat, depistat şi reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul I.P.J. Bistriţa-Năsăud. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, arată IPJ Bistrița.

Cercetările continuă de Postul de Poliţie Galaţii-Bistriţei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu numere false.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole