NICULESCU ȚĂGARLAȘ – Atragerea fondurilor europene reprezintă o prioritate pentru primarii liberali

Atragerea fondurilor europene cu ajutorul cărora reabilităm, construim și dezvoltăm comunitățile maramureșene reprezintă o prioritate pentru fiecare administrație publică condusă de către primarii liberali ai județului. O spune Cristian Niculescu Țăgarlaș, care, în cadrul vizitei de la Târgu Lăpuș, alături de Vlad Herman și Mircea Pop, a vizitat șantierele în lucru și a discutat despre proiectele majore aflate în desfășurare.

„În cadrul proiectului “Revitalizare spații publice urbane, îmbunătățirea serviciilor educaționale și sociale în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”, care are o valoare totală de 19.936.804,11 RON, au început lucrările pentru construirea unui bloc de locuințe sociale și a unei grădinițe, care va avea 4 săli de grupă, dotate la standarde europene. De asemenea, în cadrul proiectului, se vor realiza și lucrări pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și pietonale a orașului. De asemenea, în orașul Târgul Lăpuș au început lucrările de reabilitare și extindere a grădiniței cu program normal, proiect în valoare de 2.084.732,76 RON, dar și construirea unei baze sportive, cu o valoare totală de 6.700.949,68 RON.

Felicitări domnului primar Mitru Leșe pentru realizările sale și pentru interesul de care dă dovadă zilnic, în munca sa pentru cetățeni. Mă bucur că administrația publică a orașului Târgu Lăpuș se implică activ în atragerea de fonduri europene cu ajutorul cărora modernizează infrastructura rutieră, școlară și sportivă, contribuind astfel la creșterea calității vieții cetățenilor”, spune parlamentarul de Maramureș, Cristian Niculescu Țăgarlaș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu