Noaptea Muzeelor – CJ Maramureș: ”Vă așteptăm cu drag la un maraton cultural!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș invită publicul, prin instituțiile de cultură din subordinea sa, respectiv: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Satului, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare și Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare la evenimentul ”Noaptea Muzeelor”.

”Evenimentul anual devenit deja o tradiție culturală și se va desfășura în data de 12 iunie 2021, în intervalul orar 18:00 – 24:00. Noaptea Muzeelor este un proiect cultural derulat de Comisia Europeană în parteneriat cu UNESCO, care are ca obiectiv principal facilitarea accesului la cultură a tinerilor și a familiilor cu copii mici, prin deschiderea simultană a muzeelor din întreaga Europă, pe durata unei nopți.

Datorită contextului pandemiei create de Coronavirus, organizatorii vor lua toate măsurile necesare pentru a se putea respecta distanțarea fizică între participanți și pentru a reduce aglomerarea în timpul evenimentului. Vă așteptăm cu drag la un maraton cultural!”, informează CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2