NOI STĂM LA SOL- Maramureșenii vor putea zbura în Germania din Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În timp ce la noi în Maramureș cursele externe se lasă așteptate, vecinii sătmăreni anunță noi și noi rute externe. De data aceasta vorbim de zboruri spre Germania operate de compania HiSky. Lunea și sâmbăta se va putea zbura spre Frankfurt, iar prețurile biletelor încep de la 29 de euro. Biletele sunt deja disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere. Primul zbor este programat pentru data de 1 mai și va fi efectuat cu o aeronavă de tip Airbus A-320.

„Dorința sătmărenilor de a călători ne-a surprins plăcut. După ce am lansat cursa spre Paris, colegii noștri au colectat zeci de mesaje, comentarii, apeluri de la oameni care ne roagă să lansăm și alte destinații. Noi ținem foarte mult la relația noastră cu pasagerii, iar noua cursă Satu Mare – Frankfurt, este cea mai sinceră dovadă în acest sens. Ne bucurăm nespus că am avut posibilitatea să includem în orarul nostru această cursă și avem încredere că vestea va fi bine primită în regiune”, spune Iulian Scorpan, directorul HiSky.

Mihai Pătrașcu, maramureșeanul nostrum aflat la conducerea Aeroportului Satu Mare nu se sfiește să recunoască că este  foarte mândru că a reușit să adăuge un oraș important pe lista destinațiilor de la Satu Mare.

„Cum aeroportul este motorul dezvoltării unei regiuni, sunt convins că această conexiune cu Germania va aduce un plus de valoare județului nostru, dar și județelor învecinate, pentru a ne pune în evidență mai bine diversitatea, valorile și tradițiile”, subliniază Pătrașcu.

Mai merită spus doar că HiSky a fost certificată ca operator aerian românesc în luna decembrie. În luna februarie 2021, compania aeriană a anunțat curse de linie din Cluj, Iași, Satu Mare și Chișinău și curse charter din Cluj, Timișoara, Baia Mare și Oradea.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Misu

    Se poate desfinta aeroportul din Baia Mare. Este doar un sac fara fund. O gramada de angajati care nu aduc plus valoare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole