POLIȚIȘTII I-AU GĂSIT BANII – Un bărbat din Ruscova a fost jefuit de două femei de 230 milioane de lei vechi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un bărbat din Ruscova a fost furat de două femei de 230 de milioane de lei vechi. Norocul bărbatului a fost că polițiștii au găsit toți banii asupra celor două femei, iar acum cercetările sunt continuate de oamenii legii. Totul a plecat de la un apel 112, un prejudiciu Mare și două persoane bănuite. După aceste repere s-au ghidat polițiștii Secției 4 Leordina, care au identificat două persoane bănuite de comiterea unui furt în aproximativ două ore.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 84 de ani din Ruscova, despre faptul că i-a fost sustrasă o sumă importantă de bani de către două femei pe care nu le cunoaște, cauzând un prejudiciu de 23.000 de lei. Întregul colectiv al Secției 4 Poliție Rurală Leordina, împreună cu polițiștii din posturile de poliție arondate au demarat cercetările de amploare în vederea identificării celor două femei și în urma activităților polițienești desfășurate au identificat pe D.J. 187 în localitatea Ruscova, două femei asupra cărora a fost găsită întreaga sumă de bani. Prejudiciul recuperat a fost restituit în totalitate persoanei vătămate. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. stefan cel mare

    Bai nene Dragos Hojda, daca erau 230milioane de lei vechi nu e nici o paguba pt ca termenul de preschimbare a trecut de cativa ani, deci sunt buddy paper. Daca sunt 23.000lei de ce trebuie folosite terminologii vechi? care incurca in loc sa ajute????

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2