NU VREA NIMENI – Niciun candidat de procuror DNA în Maramureș la concursul organizat de CSM

Reclame home 1
Reclame home 1

La finele lunii trecute, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) scotea la concurs un număr de 29 de posturi de procurori în cadrul structurilor DNA. Printre ele și un post pentru singurul Birou Teritorial din structura instituției anticorupție, cel din Baia Mare, aflat în subordinea Serviciului Teritorial Cluj.

Potrivit informațiilor furnizate de CSM, pentru postul de procuror DNA la Biroul Teritorial Baia Mare nu s-a înscris niciun candidat. Asta înseamnă că pe cele 19 posturi scoase la concurs s-au înscris 11 candidați.

„În ceea ce privește posibilitatea rămânerii vacante a postului din cadrul DNA Biroul teritorial Baia Mare, menționăm că vor fi urmate procedurile prevăzute de Legea nr 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, precizează CSM, pentru ziarmm.ro.

Din cele 29 de posturi de procuror scoase la concurs, 10 sunt posturi pentru structura centrală, respectiv 19 posturi la serviciile teritoriale. Nici la Serviciul Teritorial Oradea nu s-a prezentat niciun candidat.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole