Opt persoane care conduceau in stare avansata de ebrietate, depistate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cele mai mari concentratii de alcool in cazul persoanelor care conduceau autovehicule au fost constatate in acest week-end de politistii care au actionat pe raza localitatilor Recea si Mara.

Duminica, in jurul orei 10.40, politistii au oprit un autoturism condus pe raza localitatii Recea si au identificat la volan un barbat care 52 de ani, care avea o concentratie de 1,23 mg/l alcool pur in aerul expirat, informeaza Politia Maramures.

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 00.25, politistii din Ocna Sugatag au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care circula pe raza localitatii Mara. Conducatorul auto si-a continuat deplasarea pana in curtea unui imobil, unde a fost identificat si testat cu aparatul etilotest: tanar de 33 de ani, cu o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Alti soferi care au condus cu o concentratie de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat au fost depistati de catre politistii Serviciului Rutier, cei din Baia Sprie, Somcuta Mare, cei din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Grosi si Sectiei 4 Politie Rurala Leordina.

In Baia Mare, un barbat care conducea si fara permis si in stare de ebrietate, a produs un accident pe strada Valea Borcutului. Politistii au stabilit ca baimareanul, care ar fi pierdut controlul directiei de mers intr-o curba, a parasit partea carosabila si a ajuns in gardul unui imobil. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere.

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2