Orban: Cel mai important obiectiv – sa reducem riscul de contaminare al cetatenilor romani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate masurile luate de autoritati au ca principal obiectiv reducerea riscului de contaminare al cetatenilor romani cu noul coronavirus, informeaza AGERPRES.

„Actionam in continuare pe cateva linii foarte precise care urmaresc cateva obiective esentiale. Primul si cel mai important obiectiv pe care-l avem este sa avem grija de sanatatea, de viata semenilor nostri, sa reducem cat de mult este posibil riscul de contaminare al cetatenilor romani”, a declarat Ludovic Orban, marti, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

El a facut din nou apel la romani sa fie responsabili si sa respecte recomandarile medicilor.

„Toate recomandarile, toate masurile trebuie respectate, pentru ca este mult mai usor si mult mai bine daca se reuseste limitarea raspandirii, reducerea, atat de mult cat este posibil, a numarului de persoane care sa se contamineze cu acest virus”, a afirmat Orban.

Premierul a mai afirmat ca la finalul perioadei de izolare a efectuat un nou test pentru COVID-19, care a fost tot negativ.

„In toate cele 14 zile, cat am stat in izolare, mi-am exercitat atributiile de prim-ministru si am condus, practic, activitatea Guvernului si am intervenit pentru luarea tuturor masurile necesare pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am stabilit in aceasta perioada”, a precizat Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2