Orban le cere miniştrilor propunerile finale care să fie incluse în decretul prezidenţial de prelungire a stării de urgenţă (VIDEO)

home camp2
home camp2
home camp2

Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniştrilor, joi, să-i prezinte propunerile finale de măsuri aferente domeniului pe care-l coordonează în vederea înaintării acestora şefului statului pentru a fi introduse în noul decret prin care se va prelungi starea de urgenţă, informează AGERPRES.

“Le solicit miniştrilor să transmită propunerile finale de măsuri pentru decretul pe care îl va emite preşedintele României de prelungire a stării de urgenţă, evident, dacă consideră că este necesară includerea unor măsuri suplimentare. Ştiu că, deja, s-a lucrat o serie de propuneri, dar vreau astăzi să transmiteţi propunerile finale pe fiecare minister, astfel încât preşedintele să aibă la dispoziţie propunerile formulate de fiecare minister. De asemenea, vă solicit să mi le transmiteţi şi mie pentru a le da ok-ul final”, a afirmat Orban, în cadrul şedinţei de Guvern.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va emite un decret prin care va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună de zile.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *