Parchet: Dosar penal după ce mai multe persoane nu au respectat restricțiile, la Sighetu Marmației

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 01.04.2020, un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi ped. de art. 352, alin. 1 şi 9 din Codul penal, constând în aceea că mai multe persoane, aflate în carantină la Motelul Nova din Sighetu Marmaţiei, nu respectă restricţiile stabilite în perioada de carantină, privind separarea de alte persoane, în sensul că s-au întâlnit în barul motelului, practicând jocuri de societate şi consumând diverse băuturi.

”Aspectele mai sus arătate au fost filmate şi postate pe reţeaua de socializare Facebook, imaginile fiind difuzate şi de către postul de televiziune Antena 1, în cadrul emisiunii Observator. Aspectele sesizate au fost comunicate şi DSP Maramureş.

Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie”, a anunțat purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *