PERCHEZIȚII ÎN MARAMUREȘ – Afaceri ilegale cu mașini din Germania depistate de autorități (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat zilele trecute un număr de 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov și Maramureș, la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

Potrivit informațiilor furnizate de către Poliția Romană, din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziționat sau ar fi facilitat achiziționarea a 8 autoturisme, accesând credite la instituții financiare din Germania.

„Ulterior, ar fi înmatriculat și vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obținute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, 2 ștampile ale unor societăți comerciale, 5 telefoane mobile, 2 memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și 2 autoturisme. 6 persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. Astfel, 5 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, arată polițiștii.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole