PERCHEZIȚII ÎN VECINI – Droguri descoperite aproape de Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Din ce în ce mai des auzim că au fost depistate droguri prin localitățile din Maramureș, dar și în județele vecine. Semn că sunt consumatori de droguri, de undeva vin aceste droguri iar cineva este în stare de orice pentru a pune mâna pe ele. Unii pentru a se îmbogăți, iar alții pentru a-și ruina viața. Astăzi, 1 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în localitățile Negrești Oaș, Cămărzana și Botiz.

„Activitățile desfășurate de polițiști și procurori au vizat o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 3 kg de cannabis, 3 doze de cocaină, 18 g de substanță pulverulentă de culoare alba (cocaină), 100 de comprimate ecstasy, 2 pistoale cu gaz şi sume de bani.

Au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale. Față de 4 persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 43 de ani, din localitățile Negrești Oaș și Cămărzana, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, respectiv al specialiștilor din cadrul Biroului de Combatere a Criminalității  Organizate Oradea. În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, un echipaj canin al Direcției Regionale Vamale Cluj și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare”, informează Poliția Română.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole