”Performanță” la dublu: Un borșean a fost depistat băut și drogat la volan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În noaptea de 27 august, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că un bărbat conduce un autoturism pe strada Victoriei, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au oprit pe strada Victoriei, un autoturism, la volan fiind identificat un bărbat de 30 de ani din oraș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest,a rezultat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Orașului Borșa-UPU, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, informează IPJ.

Întrucât ar fi existat suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar fi consumat și substanțe interzise, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole