PERFORMANȚĂ – Wildcats Baia Mare U12 – vicecampioni naționali la baschet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Micii baschetbaliști de la Wildcats Baia Mare au obținut rezultate bune la prima ediție a Campionatului Național U12 de baschet 4×4, indoor, proiect competițional pilot al FIBA Minibasketball Convention inițiat din acest sezon de Federația Romană de Baschet. Întrecerea a avut loc la Targoviste, fiind vorba de trei zile pline de baschet, în care sălile de sport ale ”CSS Prof. Ioan Valerian” și ”Scolii gimnaziale Matei Basarab” au găzduit confruntările turneelor finale.

„În întrecerea masculină, cele mai în formă echipe ale momentului s-au luptat în prima fază a Turneului Final pentru desemnarea semifinalistelor, ACS Wildcats Baia Mare, ABC Laguna Alb Bucuresti, CSS Targoviște Tonika și ABC Slam București, reușind să obțină accesul în careul de ași. Avand un traseu competițional perfect, în care a bifat victorii pe linie, echipa ABC Laguna Alb București a devenit campioana națională și a intrat în posesia mult ravnitului trofeu dar si a medaliilor de aur, după ce a trecut în ultimul act de marea rivală ACS Wildcats Baia Mare, cu 55-35. Dominand clar finala mică, CSS Targoviște Tonika a reușit să se impună în disputa cu ABC Slam București, cu 61-32, si a urcat astfel pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere, intrand în posesia medaliilor de bronz. In cadrul semifinalelor, campioana Laguna Alb a trecut de CSS Targoviste Tonika, cu 40-28, in vreme ce Wildcats Baia Mare a dispus de Slam Bucuresti, cu 58-44”, precizează oficialii clubului băimărean.

Clasamentul final al primei ediții a CN U12 4×4 indoor, masculin, editia 2022:
ABC Laguna Alb Bucuresti
ACS Wildcats Baia Mare
CSS Targoviste Tonika
ABC Slam Bucuresti
CSM Ploiesti
Axiopolis Cernavoda
ACS Petras Neamt Piatra Neamt
ACS Dan Dacian Portocaliu Bucuresti

Mai spunem doar că în cadrul festivității de premiere au mai fost acordate de către președintele FRB, Carmen Tocala, managerul general FRB Cătălin Burlacu și directorul tehnic, Tiberiu Dumitrescu, și premii speciale:

MVP – Vlad SPALOGHE (ABC Laguna Alb București)
Cel mai tehnic sportiv – Emil ISTRAT (ACS Wildcats Baia Mare)
Cel mai de perspectivă sportiv – Răzvan COMAN (ABC Laguna Alb Bucuresti)

FOTO Federatia Romana de Baschet

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole