Peste 20 de agenți economici verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă, în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 52 de misiuni.

Cele 71 de efective au procedat la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, la paza locațiilor de carantinare, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate. Au fost verificați peste 1100 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, au fost verificați peste 20 de agenți economici pentru respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă.

Pentru încălcarea prevederilor legale au fost aplicate, în context, 15 sancțiuni contravenționale. Polițiștii maramureșeni au efectuat cercetări cu privire la accidentul rutier în care au fost implicate două persoane infectate cu COVID-19 și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în conformitate cu prevederile art. 352 din Codul Penal.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 53 de maramureșeni, din care 48 de persoane au intrat în autoizolare la domiciliu.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, precizează CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *