Poienile de Sub Munte: Un tânăr a fost lovit de un moped

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 13 octombrie, în jurul orei 15.00, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 187 în Poienile de Sub Munte.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani se afla staționat pe partea carosabilă, în dreptul unui magazin, a fost lovit în partea în spate de către un moped care nu avea montate plăcuţe cu numere de înregistrare și care circula din aceaşi direcţie, rezultând avarierea ambelor vehicule.

Conducătorul mopedului, un bărbat de 57 de ani din Poienile de Sub Munte, la scurt timp de la producerea evenimentul rutier, a fugit de la locul faptei, conform IPJ.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul de 57 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie, iar mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat în circulaţie.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2