POLITICĂ LOCALĂ – Călin Bota câștiga șefia PNL Baia Mare, Mircea Cirț, marele perdant

Reclame home 1
Reclame home 1

Călin Bota a câștigat, fără absolut nicio emoție, alegerile interne pentru șefia organizației PNL Baia Mare. Din echipa actualului parlamentar de Maramureș mai fac parte Anca Hende, cea care conduce Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, respectiv Ioana Marincaș, consilier local, aleasă în funcția de primvicepreședinte al PNL Baia Mare. Marele pierzător este Mircea Cirt, consilier local actualmente, care se pare că nu prea are susținere din partea liberalilor. Se știe că Cirț încearcă să ajungă la șefia PNL, însă tactica aleasă nu a dat roade și slabe șanse să dea vreodată. Liberalii recunosc că nu au încredere în Cirț, tocmai de aceea șansele ca el să ajungă la șefia PNL Baia Mare, spun ei, sunt egale cu zero. La aceste alegeri a reușit să obțină 14 voturi, iar Simion Bizău a reușit să ia 15 voturi.

„În mod evident că am avut emoții, așa e când dai orice examen e normal să ai emoții. Dar am avut încredere în colegii mei că vor fi alături de mine și rezultatul alegerilor a dovedit că ei au încredere în mine și mi-au încredințat votul lor. Ideea este că ne dorim să creștem nivelul de reprezentativitate a organizației PNL Baia Mare la nivel local și până în 2024 să reușim să câștigăm Primăria Baia Mare. Primvicepreședinți au fost aleși Anca Hendea, respectiv Ioana Marincaș, iar din totalul celor 8 vicepreședinți, cinci sunt persoane noi, dar sunt oameni care au munit serios în toate campaniile electorale pe care le-am avut. A câștigat o echipă, nu Călin Bota, o echipă care vrea să facă din Baia Mare un oraș așa cum merită să fie”, a declarat, pentru ziarmm.ro, Călin Bota.

„Mă bucur că fac parte din echipa câștigătoare și am încredere că, alături de colegii mei, voi duce la bun sfârșit proiectele propuse. Sunt încrezătoare că vom lua cele mai bune decizii în vederea dezvoltării organizației PNL Baia Mare si ne vom aduce aportul pentru dezvoltarea comunității. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut in acest demers!”, ne-a spus Ioana Marincaș.

 

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole