Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au sărbătorit Hramul Bisericii ”Sf. Voievod Stefan cel Mare”

Ieri, 2 iulie, a fost zi de sărbătoare pentru poliţiştii de frontieră maramureșeni. Hramul Bisericii ”Sf. Voievod Stefan cel Mare”, din incinta Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmației a fost celebrat cu smerenie și credință, respectând rigorile acestei perioade.

Programul liturgic a fost oficiat de Preasfinția Sa Timotei Sătmăreanul, arhiereu vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, înconjurat de un sobor de preoți. Evlavia credincioșilor prezenți la acest eveniment s-a manifestat mereu prin slujbele solemne, care au avut loc în fiecare an de hramul bisericii, ori cu alte ocazii în acest lăcaș de cult. Însă de această dată, întreaga slujbă s-a desfășurat cu respectarea normelor de distanțare socială și a rigorilor impuse de perioada pe care o traversăm.

La eveniment au luat parte, alături de conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, polițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului, precum şi populaţia din zonă.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1