Prefectul, obligat sa rezolve problema Casei de Cultura. Sau asteptam Colectiv II?

Consilierul local, Cristian Niculescu Tagarlas ii cere noului prefect de Maramures sa intervina in cazul Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare spunand ca este obligat sa faca acest lucru.

Dupa ce ZiarMM.ro a facut o serie de articole prin care a adus in atentia opiniei publice faptul ca imobilul nu este functional si ca pune in pericol siguranta cetatenilor, fostul prefect de Maramures Vasile Moldovan, prin CJSU, al carui presedinte a fost, a format, la acea vreme, o comisie compusa din reprezentantii mai multor institutii, care ar fi efectuat la sediul Casei de Cultura o serie de controale in urma carora s-a ajuns la concluzia ca…”Asta e, nu au avem ce face pentru ca sunt date avizele de functionare pentru chiriasii cladirii”.

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Regiunea Nord-Vest (Cluj) a inchis sala de spectacole neavand sprijinul celorlalte institutii.

Avand in vederea ca ieri mai multe echipaje de interventie (3 autospeciale cu apa si spuma, 1 descarcerare, 1 autoscara pentru interventie la inaltime 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 20 de subofiteri si 4 ofiteri) au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la intrarea principala din fata Casei de Cultura, Cristian Niculescu Tagarlas spune ca nu ar trebui sa asteptam un Colectiv de Baia Mare si ca autoritatile trebuie sa-si faca datoria.

Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local: “Trebuie luate masuri dure, toleranta 0 la incalcarea legii care pune in pericol siguranta si viata concitadinilor nostri. Nu trebuie sa asteptam un Colectiv de Baia Mare pentru ca cineva sa ia masuri. ISU Maramures trebuie sa isi faca datoria si sub aspectul controalelor preventive. Ii transmit prefectului de Maramures ca este obligat sa se implice si sa uziteze prerogativele ce-i revin.”

Redactia ZiarMM.ro sustine punctul de vedere al consilierului local, Cristian Niculescu Tagarlas si ii cere prefectului de Maramures, in mod public, sa se autosesizeze in acest caz si sa faca ce nu a facut fostul prefect, Vasile Moldovan.

Ana AVRAM

ACTUALIZARE: Incendiu la Casa de Cultura din Baia Mare. 34 de copii si 6 adulti s-au autoevacuat

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1