septembrie 28, 2021

Prefectul Vlad Duruș, discuții în Ucraina despre podul peste Tisa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul Vlad Duruș a efectuat miercuri, 21 iulie, o vizită în Ucraina, în comunitatea românească din dreapta Tisei.

Cu consulul României din Slatina și cu președintele Regiunii Transcarpatia, Duruș a abordat și tema podului peste râul Tisa.

”În cursul zilei de ieri am întreprins o vizită de lucru, alături de subprefectul Eniko Krizsanovszki, la comunitatea românească din dreapta Tisei. Am vizitat liceul Mihai Eminescu din Slatina și școala românească din Apșa de Jos, unde am participat la implementarea unui proiect transfrontalier în ceea ce privește digitalizarea învățământului.

Pe parcursul zilei ne-am întâlnit cu consulul României din Slatina și cu președintele Regiunii Transcarpatia. Am purtat discuții despre implementarea proiectelor transfrontaliere și despre podul de peste Tisa de lângă Sighetu Marmației. Încă din perioada în care eram deputat am fost alături de comunitățile românești din dreapta Tisei.

Am strâns cărți pentru a dota bibliotecile școlare, am participat la evenimentele cu caracter cultural și am încercat mereu să încurajez o bună colaborare între cele două regiuni vecine. Am fost, sunt și voi fi alături de românii din dreapta Tisei”, a spus prefectul Vlad Duruș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2