septembrie 28, 2021

Președinții CJ Maramureș și CJ Satu Mare au discutat la ministerul Transporturilor despre drumul expres Baia Mare – Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut marți, 7 septembrie, o întâlnire de lucru la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, împreună cu președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba, pe tema drumului expres Baia Mare – Satu Mare.

În cadrul întâlnirii, cei doi președinți de Consilii Județene au discutat cu secretarul de stat Adrian Foghiș, cu directorii din cadrul Ministerului Transporturilor și din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere despre realizarea drumului expres Baia Mare – Satu Mare, transmite Consiliul Județean.

În acest sens, a fost analizat traseul, au fost stabilite ultimele detalii în ceea ce privește analiza de favorabilitate și, totodată, au fost stabiliți pașii următori pe care administrațiile județene urmează să-i facă pentru a pregăti cât mai corect toate documentele necesare, astfel încât acest proiect să primească finanțarea necesară.

”Ne dorim să luăm cele mai bune decizii și să pregătim toate documentele cât mai corect, astfel încât să primim fondurile necesare pentru realizarea drumului expres Baia Mare – Satu Mare, un proiect de anvergură pentru ambele județe, Maramureș și Satu Mare.

Odată finalizat, acest proiect va avea un impact major în ceea ce privește sporirea condițiilor de siguranță rutieră pentru participanții la trafic și va contribui direct la dezvoltarea economică, prin facilitarea schimburilor comerciale”, a declarat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2