PRIMAR BAIA MARE – Decizie definitivă a Curții de Apel Cluj într-una problemele reclamate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Decizie definitivă a Curții de Apel Cluj în dosarul 2537/117/2016/a20, avand ca obiect verificare măsuri asiguratorii. Curtea de Apel Cluj a decis, la finalul săptămanii trecute, „în temeiul 420 alin. 11 Cod procedură penală, raportat la art. 2502 Cod procedură penală constată că subzistă temeiurile care au determinat menţinerea măsurii asigurătorii prin sentinţa penală nr. 41/24 februarie 2022, pronunţată de Tribunalul Cluj, în dosar nr. 2537/117/2016 şi menţine această măsură, respectiv: Măsura sechestrului asigurător instituit prin ordonanţa din data de 18.05.2016 emisă în dosarul nr. 256/P/2015 al D.N.A. – Serviciul Teritorial Cluj asupra autoturismului marca Porsche Cayenne S 9PA EL 22, cu seria şasiu, cu număr de înmatriculare, proprietatea inculpatului C.C.,  terenului intravilan în suprafaţă de 74 mp, din Municipiul Baia Mare, str. , nr. , înscris în CF, nr. topo şi a terenului intravilan în cotă de 9/788 parte aferentă parcării, nr. 2, din Municipiul Baia Mare, str. , nr. 3, înscris în CF , nr. topo , proprietatea inculpatului C.C., până la concurenţa sumei de 65.000 lei şi 5.000 euro cu privire la care s-a dispus confiscarea specială, respectiv a sumei de 40.000 lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 27 ianuarie 2023.

Tot Curtea de Apel Cluj a decis o noua amanare în dosarul în care primarul de Baia Mare este acuzat de luare de mită, noul termen stabilit de instanță fiind 27 februarie. Instanța clujeană amana cauza în 16 decembrie 2022 pentru data de 27 ianuarie 2023 în vederea obținerii unor relații de la DNA ST Cluj, respectiv SRI București.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. dan

  Se dilueaza cazul pe masura ce trece timpul, asa cum cetatile marete scad in maretie pe masura ce ierburile si pamintul le acopera.
  Vom reauzi in 2045 decizia finala a unor robotei din justitie, care inca nu se nascusera cind a inceput procesul si initiatorii proceselor vor fi fost cu flori la capatii.
  S-ar putea ca insusi obiectul procesului sa nu mai fie. Se explica prin faptul ca justitia e oarba si obercaieste prin intunericul mintii judecatorilor si al legislatiei greu de inteles de catre multi dintre ei.

  Reply
  1. D.

   la curtea de aplel Cluj sint rudele inculpatului, verisoare, nepoate…..se vor uita prin sertare acuzele si decizile luate anterior…peste anii de zile nu o sa-i mai pese nimanui ce sa intimplat in trecut….sloganul romanesc „mortul e de vina” ramine valabil ….

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole