Primăria Baia Mare are disponibilă suma de 500.000 lei pentru finanțarea cultelor religioase

Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul Baia Mare anunță intenţia de a atribui contracte de sprijin financiar pentru anul de execuţie financiară 2022, în baza Regulamentului privind stabilirea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Baia Mare pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute conform legii, sesiunea II-a.

”Sprijinul financiar de la bugetul local pentru unitățile de cult se acordă în baza H.C.L. nr. 280/2022 privind aprobarea rectificării bugetului general al Municipiului Baia Mare pe anul 2022 și a H.C.L. nr. 208/2020 privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Baia Mare pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute conform legii.

Suma disponibilă pentru finanțarea cultelor religioase este de 500.000 lei. Solicitanții pot fi: unitățile de cult de pe raza municipiului Baia Mare”, se arată într-un anunț al municipalității (detalii aici).

Documentele prevăzute în Regulament se vor depune la Serviciul Relații cu Publicul situat la parterul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gh. Şincai nr. 37, începând cu data de 04.08.2022, data limită de depunere fiind 16.08.2022, ora: 15.00.
Selecţia şi evaluarea cererilor depuse în vederea finanţării se va face de către comisia de evaluare aprobată prin H.C.L. nr. 117/2021. Lista finală a beneficiarilor de finanţare va fi aprobată prin Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole