“Primăvara în imagini” – concurs regional organizat de Școala Gimnazială Specială Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Astăzi a avut loc vernisajul expoziției “Primăvara în imagini”, organizat în cadrul concursului cu același nume, aflat anul acesta la cea de-a VI-a ediție.

Concursul se adresează preșcolarilor și școlarilor cu cerințe educative speciale și a fost organizat de Școala Gimnazială Specială Baia Mare în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

La vernisaj a fost prezent din partea Consiliului Județean Maramureș Doru Lazăr, vicepreședinte.

“Școala Gimnazială Specială Baia Mare constituie un model de bună practică în ceea ce privește adaptarea procesului educațional la nevoile tuturor copiilor, asigurând un mediu de dezvoltare stabil și cuprinzător.

Executivul Consiliului Județean Maramureș susține și promovează un învățământ special de calitate, deoarece credem cu tărie că fiecare copil ascunde un potențial unic, care trebuie încurajat și valorificat.

Felicit Școala Gimnazială Specială Baia Mare și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș pentru profesionalismul de care au dat dovadă în organizarea celei de-a VI-a ediții a acestui concurs!

Felicitări elevilor și profesorilor care au răspuns acestei provocări!”, a transmis Doru Lazăr în cadrul vernisajului, se arată într-un comunicat al CJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2