Primul zbor transatlantic din istorie efectuat fără escală la Aeroportul Internațional Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aeroportul Internațional Maramureș a avut parte de un vizitator rar vineri dimineață.

Este vorba despre o aeronavă Bombardier Global 6000, care a efectuat primul zbor transatlantic din istorie fără escală la aeroportul din Tăuții Măgherăuș. Acesta a zburat nouă ore și 41 de minute.

”14 mai 2021: Primul zbor transatlantic din istorie (!!!!!) efectuat fara escala la Aeroportul International Maramures, a decolat din Boca Raton, Florida si a aterizat azi la ora 11:18.

Este vorba de un zbor necomercial privat efectuat cu o aeronava Bombardier Global 6000, inmatriculata N152QS de 45 de tone!”, se arată într-o postare pe pagina Maramureș Airport.

Vlad HERMAN

Sursă foto: Robert Alex Sabău

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Tibor Jäger

  Si care este meritul (mandria) aeroportului? Poate ca permite aterizarea unui avion de asemenea tonaj. Zborul transatlantic a fost efectuat fara contributia aeroportului (exceptand aterizarea)

  Reply
 2. ios

  astia de la aeroportul din tauti se mai roaga de straini sa mai aterizeze si pe aeroportul maramuresan sa confirme denumirea de international!

  Reply
 3. Olga Rettegi

  iar baimarenii trebuie sa mearga la eroporturile din Satu Mare Cluj sau Debretin , daca ,,au de zburat,, 🙁

  Reply
 4. Mureșan petru

  Cu ani în urmă după discuțiile cu foști colegi piloți italieni , nu se putea ateriza pe acea pistă cu orice aeronavă, acum în schimb după lucrările făcute sa schimbat , lipsesc contractele cu diferite companii care să aducă miile de români plecați și miile de turiști .

  Reply
  1. Daba

   Degeaba ai pista, daca nu ai conditii de procesare a pasagerilor. Nu o sa semneze nimeni nici un contract atata timp cat nu ai un loc de asteptare pt minim 200 de oameni…

   Reply
 5. Guard Dogs

  Mda , Da vs ba … Cumetre Daba , pt. linistea ta , sau alocat 6,5 milioane lei directionat spre dezvoltarea aeroportuara in 22 aprilie 2021 , plus implementarea terminal nou pt. pasageri , cuprins pe fonduri europene …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2