PROBLEME – Alunecare de teren în Pasul Gutâi

Reclame home 1
Reclame home 1

Nici nu a fost bine reabilitat și modernizat, că deja au apărut problemele în pasul Gutâi. Pe sensul de coborâre dinspre Baia Sprie către Mara a apărut o alunecare de teren, astfel că în zonă se circulă pe un singur sens până la remedierea problemelor.

„Este comisie de la drumurile naționale care face evaluarea și care va stabili cauzele care au condus la alunecarea de teren. A fost marcată zona corespunzător și montate indicatoare rutiere pentru desfășurarea circulației rutiere pe un singur sens în zona afectată de alunecare”, ne-au spus reprezentanții Prefecturii Maramureș. Serviciul Rutier Maramureș a precizat că alunecarea de teren a fost semnalizată corespunzător, prin urmare nu au fost înregistrate incidente.

Tot în Gutâi șoferii mai găsesc pe drum pietre căzute de pe versanți, pietre care deocamdată nu au creat probleme. Însă autoritățile județe dau asigurări că „se face verificarea zilnică a traseului de pe ambii versanți ai muntelui de către echipele de la Drumuri naționale și nu s-au găsit pietre căzute pe carosabil”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2