PROBLEME GRAVE – Săcelul riscă să rămană fără iluminat public și cu gunoaiele neridicate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Săcel lucrurile sunt departe de a fi încheiate. Din cauza scandalului din Consiliul Local, în Săcel va fi întrerupt iluminatul public. O spune actuala conducere a Primăriei Săcel, care subliniază că sunt datoriile prea mari către diferiți furnizori, iar „urmare a lipsei bugetului aprobat pe 2022 nu mai putem angaja nicio lucrare. Am ajuns în imposibilitatea de a plăti taxa lunară de salubrizare, situație în care nu se va mai ridica gunoiul menajer de către firma de salubrizare”.

În plus, susține conducerea Primăriei Săcel, și activitatea de administrare a pădurii comunale este blocată de un an și două luni datorită neaprobării bugetului anual de venituri și cheltuieli a Ocolului Silvic Romuli și a neluării unei alte măsuri pentru a ieși din acest blocaj.

„În momentul de față nu avem un buget aprobat și suntem în totalitate blocați. Singura posibilitate legală care ne-a rămas este organizarea unui referendum local pentru dizolvarea Consiliului Local Săcel”, mai spune conducerea Primăriei Săcel.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Magdau Ioan

    In Sacel se pare ca mafia este instalata in primarie de multi ani. Pana acum Sacelul nu a aplicat nici un proiect de anvergura in afara de cateva „monumente” cu placi comemorative cu strofe din marele poet-primar Dologa Gavrila. Comuna cu cele mai jalnice ulite pentru ca strazi nu se pot numi, cu raul Iza plin de gunoaie desi este prima localitate pe valea Izei, cu zero investitii in localitate. Sunt dezamagit si-mi este lehamite sa aud de „realizarile” facute de actualul primar. Ar trebui sa mearga la o reciclare la Farcasa sau Moisei sa vada realizari ale primarilor de acolo.

    Saceleanu

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2