PROGNOZA METEO – Cum va fi luna octombrie în Maramureș. Cat de des va ploua

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică prognoza meteo pentru luna octombrie. După zile bune în care maramureșenii au avut parte de ploi abundente, acum se pare că ploile vor fi cam absente. Dar vor reveni se pare pe final de lună octombrie.

Săptămâna 03.10.2022 – 10.10.2022
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general
apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10.10.2022 – 17.10.2022

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Săptămâna 17.10.2022 – 24.10.2022

Meteorologii spun că temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

În ultima săpttămnă a lunii octombrie, ANM prognozează că mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cat privește cantitățile de precipitații, acestea vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest 0vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole