PROGNOZA – Soarele va face legea în Maramureș în săptămanile care urmează

Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publice primle date referitoare la luna iunie, prima lună de vară oficial. Ce ne așteaptă ne spun meteorologii, însă se pare că ploile vor lipsi în această perioadă,  ceea ce pentru agricultură nu e un lucru bun.

Săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest și de sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluvimetric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 30.05.2022 – 06.06.2022

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sud și de sud-est a țării.Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o
tendință spre deficit în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole