PROTEST ANUNȚAT – Băimărenii cer arestarea șoferului care a provocat tragedia de la Mall

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Decizia de eliberare a șoferului care a provocat tragedia de la mall de zilele trecute a aprins spiritele în urbe și stârnește un val de nemulțumiri. Oamenii sunt revoltați pe justiție și măsurile pe care instanța le decide în astfel de cazuri, mai ales că nu este pentru prima dată când șoferi care au ucis cu bolizii lor oameni nevinovați sunt lăsați liberi pe motiv că nu sunt „pericol public”. Vă reamintim că doi tineri au fost spulberați în stația de autobuz de la Vivo Mall de către un șofer tinerel la volanul unui BMW cu prea mulți cai putere pentru vârsta șoferului, iar o tânără a decedat după ce inițial în accident își pierduse un picior.

„Organizam un protest legal și pașnic începând cu data de 08.07- 10.07.2021 de la ora 19-22.30 în Baia Mare locul adunării Palatul de Justiție pentru o soluție de arest preventiv al tânărului șofer de BMW inconștient. Dragul meu șofer teribilist de BMW, nici după ce ai săvârșit fapta nu ai conștientizat gravitatea ei ,se vede în imagini. Noi cei care protestam ca esti liber iti dorim binele . Câteva luni de arest preventiv iti va oferi timpul necesar sa realizezi ceea ce ai făcut și sa nu mai faci niciodată”, anunță organizatorii.

Cealaltă victimă a accidentului se zbate și ea între viață și moarte, apropiații cerând ajutorul maramureșenilor dornici să doneze sânge pentru a salva viața acestui tinerel care nu a avut nicio vină.

FOTO Sana Mihaita pentru Baia Mare/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Florin

    Tanarul cu BMW ar trebui sa faca munca silnica pe viata, iar judecatorul care l-a lasat liber ar trebui ghilotinat ca si Robespierre.

    Reply
  2. mo

    Meretz mai bine la scoala, sau puneti un judecator/gabor sa va explice cum se aplica legea si de ce nu-l pot retine pe cercopitec!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole