Psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care l-a facut pe Dinca sa-si recunoasca faptele, detalii despre criminalul Esterei din Baia Mare: Cam in sase ore „l-am spart”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care l-a observat pe criminalul Gheorghe Dinca si cu care a stat de vorba cu pentru a afla cat mai multe detalii despre monstruozitatea de la Caracal, s-a ocupat inainte de un alt caz, cel al fetitei Estera, ucisa in 2018 in Baia Mare.

El spune ca l-a facut sa vorbeasca pe agresor in aproximativ sase ore si sa dea astfel detalii despre crima de la Cuprom, care a ingrozit intreaga tara la acea vreme.

„Inainte de Cazul Caracal l-am avut pe cel al fetitei din Baia Mare violata cu salbaticie de un baiat de 17 ani. Fetita a fost violata in fecale, lovita in zona capului.

Cam in sase ore „l-am spart” pe agresor, l-am facut sa vorbeasca si sa marturiseasca in detaliu. (…) Intre mine si Dinca a fost o „rasucire” reciproca. Avem de a face cu individ foarte viclean, foarte rudimentar, foarte arogant”, a declarat Dumitran in emisiunea lui Marius Tuca de la Mediafax.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2