RABLA ELECTROCASNICE – Buget epuizat în doar două ore și jumătate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
În doar două ore și jumătate a fost epuizat bugetul primei etape din ediția de vară a programului Rabla pentru Electrocasnice. Anunțul a fost făcut de către ministrul Mediului, Tanczos Barna, care a ținut să arate că „românii au rezervat vouchere în valoare de 400 lei pentru a achiziționa mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere sau congelatoare”.
„Mă bucur că este un interes atât de mare pentru schimbarea aparatelor electrocasnice mari, pentru că acest lucru ne apropie și mai mult de obiectivul Programului și anume eficiența energetică în casele noastre. Bugetul primei etape este de 25 milioane lei. Au fost rezervate 62.500 vouchere, peste 25 de mii de vouchere pentru frigidere, 24 de mii de vouchere pentru mașini de spălat rufe și peste 12 de mii de vouchere pentru mașini de spălat vase. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit. Au la dispoziție 7 zile să valorifice voucherele”, a precizat Barna.
Maramureșenii trebuie să știe că etapa a II-a a programului va începe pe 1 iulie, ora 10:00. Cei interesați vor putea rezerva vouchere pentru televizoare și laptopuri. Pe data de 8 iulie se va demara și a III-a etapă, destinată aparatelor de aer condiționat, uscătoarelor de rufe și aspiratoarelor.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole