Raliul Autonord ajunge în acest an la a 13-a ediție

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Club Rotary Baia Mare 2005 vă invită la a 13-a ediție a Raliului Autonord. An de an acest eveniment a adunat iubitori ai automobilismului și a faptelor bune. Acest eveniment este o competiție anuală de automobilism dedicată membrilor, precum și invitaților clubului.

Obiectivul acestui proiect este de a realiza o întâlnire între prieteni care împărtășesc aceleași valori umanitare internaționale și a pune bazele unui centru de recuperare hiperbarică în Baia Mare.

Evenimentul constă într-un raliu cu o lungime de 100 km, 90% pe drumuri asfaltate, și o probă specială de îndemânare, organizată într-un mediu controlat, finalizandu-se cu o masă tradițională pregătită de maestrul culinar Adi Hădean sau Nicolai Tand cu produse furnizate de Asociația Bun de Maramureș.

Pot participa echipaje formate din pilot și navigator. Pilotul va fi posesorul unui permis de conducere – Cat. B – cu o vechime de minim un an. În concurs poate participa orice tip de autoturism care corespunde – din punct de vedere tehnic – normelor legale de circulație din România ( dovada ITP).

Costul participării este de 200 RON per autoturism. Data limită a inscrierilor este 30 septembrie 2021.
Rugăm doritorii să confirme intenția de participare pe WhatsApp, la numărul de telefon – 0720 122 266 Cristina Dina CRBM 2005.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2