RĂMÂN CU GUNOAIELE ÎN DRUM – Moroșenii, îndemnați să facă reciclare acasă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Vin gremuri grele pentru o parte din maramureșenii din Maramureșul Istoric. Aceștia vor rămâne cu gunoiul neridicat din cauză că firma care trebuia să colecteze deșeurile nu mai prestează acest serviciu pentru că nu are unde duce gunoiul pentruy depozitare.
Printre primăriile care sunt afectate de aceastră măsură se numără și Primăria Repedea, iar acum repedenii sunt încurajați să recicleze cât pot de mult în curtea gospodăriei. Nu se ridică gunoaiele, știm cu toții ce înseamnă asta. Le aruncăm pe ape, prin păduri, departe de ochii lumii și asta e. Mai bine poluare decât să pută prin comună sau oraș.
„Prin notificarea care a fost transmisă Primăriei Repedea, prin prezenta vă informăm că începând cu data de 15 mai 2021 Herodot Grup SRL suspenda activitatea de colectare și transport a deșeurilor. Prin urmare, vă rugăm că până la remedierea situației create să încercăm să reciclăm în propria gospodărie tot ce se poate recicla. Vă mulțumim pentru buna înțelegere” – a fost mesajul transmis repedenilor de conducerea Primăriei Repedea.
Mai problematică va fi problema la Sighet, acolo unde deșeurile vor trebui cumva colectate.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2