RECENSĂMANT – Cat de interesați sunt maramureșenii de autorecenzare

Reclame home 1
Reclame home 1

Pană în 15 mai maramureșenii au posibilitatea să se autorecenzeze. Cați dintre ei au și făcut acest lucru ne-a spus Marius Pop, director executiv adjunct al Direcției de Statistică Maramureș în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural din data de 30 martie de la Prefectura Maramureș.

„Pană la această dată la nivelul județului Maramureș au fost înregistrate 42.388 de chestionare, ceea ce reprezintă un procent de 9,41%. Targetul nostru este de a realiza un procent de 35% prin autorecenzare, avem un ritm mediu bun, de 2649 de chestionare, ceea ce ne dă încredere că vom atinge acest prag. Din totalul acestor 42.388 de chestionare, doar 30% sunt autorecenzare organică, restul de 70% sunt realizate cu ajutorul colegilor noștri recenzori. Avem 173 de recenzori în județ, care asistă persoanele care nu au posibilitatea să ajungă la un calculator, nu au un telefon mobil, un smartphone pe care să poată face autorecenzarea”, a declarat Marius Pop.

Vă reamintim că prima etapă a recensămantului populației și locuințelor a demarat în data de 14 martie, timp de două luni maramureșenii putand completa singuri sau cu ajutorul recenzorilor din primării formularul oficial. Trebuie spus că este pentru prima dată cand numărătoarea locuințelor și a populației este 100% informatizată. Încă din prima zi cand s-a putut face autorecenzarea au apărut probleme, platforma fiind blocată. Cei care doresc să se autorecenzeze vor accesa www.recensamantromania.ro, unde va fi completat un formular de preînregistrare pe baza Codului Numeric Personal. Pe o adresă de mail validă va fi primit chestionarul propriu-zis cu întrebările specifice.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole